UDG – POZIV

POZIV

UDG kao organizovano udruženje veoma uznemireno događajima u Gori koji poprimaju alarmantno stanje koje preti da eskalira zbog nelegalnog otimanje rečnog toka, ali i drugih nedaća koje su se nagomilele, ovim putem upućuje:

JAVNI APEL
Da se pod hitno formira jedan krizni odbor koji bi počeo delovati i u zemljame EU. Javno se mole svi političkli lideri, poslanici u parlamentu R. Kosova, viđenji ljudi, službenici koju su u izvršnoj vlasti na svim nivoima, naši odbornici, da u što bržem roku prevaziđu sve nesporazume i zakažu hitan sastanak na kojem bi UDG uzeo aktivno učešće, jer je i dijaspora deo Gore.

Situacija u kojoj se momentalno nalazimo je preozbiljna i poprima razmere jedne tragedije.

UDG stoji na mišljenu da se samo zajedničkim delovanjem može nešto učiniti na zaštiti naših najvitalnijih interesa koji su ozbiljno ugroženi.

Ukoliko se ukaže potreba UDG je spreman donekle pružiti i finansijsku podršku u istrajavanju odbrane naših interesa.

S poštovanjem UDG

One Thought to “UDG – POZIV

  1. ja

    Od 22.06.2017 i na nšem bratskom portalu “gorapress” objavljeni su pozivi i najavljen JAVNO skup UDG.
    Obzirom da sam Licno Goranin a iseljen iz Gore (madzir,muhadžir) isčekujem vesti o aktivnosti UDG-a. Ovim objavljivanjima sam lično bio veoma zadovoljan,mada stvaranje novih radnih mesta,otvaranje radnih pogona, veoma skeptičan. Na nekim teritorijama sam postovan privrednik i normalno da sam u stanju da,barem,savetima pomognem ne Samo UDG već Gori iz koje potičem.

Leave a Comment