Granit Rifaj – zabrinut sam za izbore 2 Aprila u nasoj Opstini

Savetnik u opštinskoj skupštini Dragaša iz redova PDK Granit Rifaj, izrazio je zabrinutost na redovnoj sedinici opštinskog komiteta oko najavljenih izbora i najave srpskih predsedničkih izbora koji će se održati u Gori, premda u Gori ne živi nijeden Srbin.
” Želim da izrazim veliku uznemirenost stanovnicima naše opštine, nezavisno od nacionalnog i političkog ubeđenja. Reč je o izborima za koje ima šanse da će se održati u našoj opštini. Informisani smo kao i do sada, za predsedničke izbore koji će se održati 2. aprila u selu Vraništa gde će biti otvorena glasačka mesta.
Ovo je obelodanjeno na “Radio Sharri” gde je i objavljana lista koju je pripremila srpska država, gde je Gora (deo opštine Dragaš) okarakterisana kao zasebna opština, kao što je i osnovana u vreme glavnog kriminalca Miloševića
Po ovim listama, u Gori će biti otvorena 4 glasačka mesta za glasanje. Centar glasanje će biti u osnovnoj školi u selu Vraništa, gde kao što je poznato deluje paralelna opština sponzorisana od strane R. Srbije.
I pored toga što se niko nije oglasio od lokalnih i centralnih organa, ja želim da vas obavestim da nosioci ovog procesa u Gori su maskimalno moblilizovani, tako što vrše izbornu propagandu preko socijalnih mreža” – izjavio je komitetu Granit Rifaj, dajući na težini i svoje verovanje u vest koji je ovaj radio objavio.
” Poštovane kolege, pošto je poznato da “Radio Sharri” ne objavjluje teme da bi povećao posetu portalu, već objavljuje zrelost događaja, ova vest me čini uznemirenim pošto u Gori, i celoj našoj opštini gde ne živi nijedan Srbin, zbog toga vas pozivam, da na sve načine sprečimo ovakva delovanja, ali uvek u zakonskim okvirima, braneći naš suverenitet. Zajedno možemo da pomognemo potpunu integraciju Gore, pošto su glavne smetnje paralelne institucije R. Srbije” – izjavio je Rifaj, koji je podržan jedino od Kapllana Fetahua (LDK), ali ne i od ostalih, koji nisu uopšte komentirali.
I pored toga, svi članovi komiteta su se složili a ovo uznemirenost koja prati i skupštinu opštine, zahteva dabatu oko ove pojave koja prati opštinu već godinama.

Leave a Comment