F.K Dragaš – Škola fudbala za mališane uzrasta od 7 do 15 godina

U Dragašu vise od 3 godina postoji škola fudbala za mališane uzrasta od 7 do 15 godina. Mališani su raspoređeni u 3 grupe: U 7 starostno doba od 7 do 10 godina,  U 10 starosno doba od 10 do 13 godina i U 13 starosno doba od 13 do 15 godina. Ovi mališani igraju fudbal u prvoj ligi Republike Kosova izjavio je za naš portal menadžer kluba Esmedin Čufta vlasnik kompanije HB Company koje je istovremeno i sponzor ovom fudbalskom klubu za mališane.

 

Trener Džabir Mehmedi za naš portal kaže:  u Dragašu ima dosta talentovane dece od kojih možemo napraviti vrhunske sportiste i dodaje, jako je lepo raditi sa decom.

Ova škola fudbala za mališane svoje treninge održava 4 puta nedeljno, tokom zimskog perioda u sali Srednje Škole u Dragašu dok letnji period i lepo vreme koriste kako bi trenirali u prirodi na stadionima lociranim kod sela Vranište – Vlaška, sela Globočica – Buka i u  Dragašu na Graničaru.

Škola fudbala je otvorena za sve mališane te ujedno koristimo priliku da apelujemo na roditelje da svoju decu upišu u školu fudbala.

Kontakt na telefon: +377 44 976 774

 

Izvor: GlasGore

Leave a Comment